Tuesday, June 11, 2013

Sementara stok masih ada!

Alhamdulillah parcel yang saya tunggu-tunggu dah sampai.Mula-mula ragu-ragu juga nak membelinya melalui atas talian.Selalu beli yang barang yang biasa-biasa sahaja, tapi kali ini saya cuba beli kasut pulak.Kasut lama dah lusuh sangat.Jadi, ada duit lebih saya ganti yang baru.
Saya beli kasut jenama Bata ni melalui website Rasmi mereka.Yang seronoknya, kos penghantaran adalah PERCUMA! Penat dah cari saiz kasut tak jumpa-jumpa di kedai Bata yang berhampiran.Alhamdulillah..Allah beri jalan pada saya. Syukur sangat dan memang puas hati!


4 comments:

Ummu Fatihah said...

Cantik... Nak juga.. nak juga...

Sama taste kita Mai....M Yah suka kasut bertali mcm kasut pengawas tuk.. :)
M Yah ada meli pattern tuk raya last year di Bata Kuching... Tapi yang m yah ya sik lasak gilak macam kasut Mai tuk... Nampak kacak, lasak dan selesa.

Kasut M yah ari ya nang kacak dan selesa. Tapi sik lasak. Kak pakey duak tiga bulan, alu nampak kesan tepi nya embak berjalan.. Kelak m yah tunjuk ah...

Yang tuk M yah mintak link.. Kuching Free Delivery sik?.. :)

Jeng.. jeng... jeng..

#mode overexcited#

MysDear said...

hehehehe...pattern kasut kamek dari dolok nang macam tok m.yah sejak time keja pun giya.Tapi x selasak pattern tok laa..al maklum lah time sik keja tok x da pergi majlis formal gilak.Dolok2 pernah cuba pakey nok high heel,dalam 2 inci..rasa x selesa.Pernah terpeleot kaki :P

Tok pattern ke duak kamek coba di Bata, so far so good.Yang first ya dah lusuh dah..abis abin nuha kamek beli.Nang lasak kamek makey, sbb kasut ya sigek2 jak :P

Try la m.yah...rasanya masih free delivery kot.klik sitok http://bata.com.my/

cuma pastikan size ktk dolok sebelum order :)

Ummu Fatihah said...

Dah cek tek.. Mai pun Hitahi kah?. M yah berkenan yang Katty ya... Nampak sweet jak.. tapi rasanya memang sik tahan gilak, sebab materialnya ya macm lebih kurang dengan kasut m yah dolok.

Hitahi ya nyaman sik makei mai? Mun nyaman, kita raya tuk makey kasut sepasang jak lah ho... :)

MysDear said...

hehehe..kamek lom makey gik..sayang sa nak makey dolok.Tgh survey nok design lain juak tok gik m.yah.



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.