Friday, March 25, 2011

Kelima

Salam...semoga beroleh kesejahteraan dan di dalam rahmat Allah selalu hendaknya...Lama juga tak menitip sesuatu di blog ini.Sunyi sepi rasa di sini.Terima kasih pada yang sudi menjengah.Amat menghargai kunjungan kalian.

Baru-baru ini, saya tak berapa nak sihat.Moody semacam dan sesekali itu emo juga.Cepat penat, nafas sedikit semput , termengah-mengah kadangnya.Dah pergi jumpa doc dan hasilnya ...positif! InsyaAllah , bulan oktober ni kami bakal menerima orang baru dan yang kelima.

Apapun doakan kesejahteraan saya k..dipermudahkan dalam segala urusan.


MysDear ~ lama dah tak alami perasaan dan keadaan ini...hampir terlupa dah...kena mula dari A semula.

3 comments:

ummufatihah said...

Assalamualaikum Mai....


Tahniahhhh!!!!.. :)

Jaga dirik bait2... Alhamdulillah.. sik dapat tambah anak, dapat tambah anak saudara pun jadilah.. Menumpang seronok.. :)

BIONIC WOMEN said...

tahniah akak...saya amat jeles..dah lama saya impikan nak keluarga kami be4, tapi nampaknya Allah masih x izinkan..akak doakan saya yea..

Ummi Hanie said...

as salam sis Mys ku !
Tahniah !!
kite mmg ade chemistry i guess ... Hanie pun sdg dilanda masalah yg sama...malas nk update blog,moody,badan letih lesu....dan missed period ! cek2 sndiri , positif ! samelah kite kak...anak ke-5 ! tapi akk dulu ... :)
take care yer ...

p.s : akk org pertama dlm dunia blog ni yg hanie bgtau tau...hanie belum war2kan lagi dlm blog..not ready yet...hanie jangke November ;)Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.