Monday, January 31, 2011

Tulisan cantik2 dan unik

Salam...pekabo? harapan saya moga sihat semuanya.Saya dan keluarga sihat seadanya.Tadi saja-saja lalu sini, lama tak log in.Sekarang saya jarang on9.On9 pun bila perlu jer.Kat fb on9 jugak, tapi kekadang jadi silent reader.Baca-baca status kenkawan yg ada.Kekadang nyakat2 adik2 kt situ..hehe...
Topik hari ni, mungkin semua dah sedia maklum.Rupa-rupanya blogspot sekarang dah ada banyak pilihan tulisan yang cantik2 dan unik.Huhu..saya baru tau ;p Ni saja nak try test tulisan2 tu kat sini.Not bad.Suka lah tengok...sebab ada yang macam handwriting.Jakun jer bunyiknye kan...ekekeke....tak pe..asal bahagia.
Oklah..undur dulu seketika..nnt saya citer-citer lagi yek.Thx pada yang sudi follow n singgah.Luv u all...Miss u all tau :)










3 comments:

Ummi Hanie said...

salam sis...miss u !

ni hanie tgh under constructing mode lagik..so maybe xbuleh view blog hanie skrg...huhuu...

makin sweet blog ni...xper,kite sllu jumpe2 kat fb kan...hee..

erm, hanie pun xtau pasal font baru ni..sbb dah xgune blogspot..gud performance lah

kayteeze said...

Salam Dear,

Haha... kak tie baru teringatkan Dear rupanya yang friend kat Fb tu... ingat siapa tadi.

MysDear said...

Hanie~ tahniah sbb ada dot.com sendiri.Awak semakin majulah! ehehe...ska jugak ada tulisan2 cantik ni.Comey2 belaka.


Kak Tie ~ ekekeke...time tu tersengih2 jer saya baca reply Kak Tie kat fb.Memang dh syak ada kemungkinan Kak Tie tak perasan sapa saya.



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.