Saturday, December 4, 2010

Tak berapa nak sihat

salam...jenguk kejap kat my blog.Sawang dan debu berinci-inci tebalnya :D...Agak kureng sihat kebelakangan ni.Suara pun tak berapa nak 'sihat'.Ala-ala rock pun ada, parau menakutkan pun ye jugek.

Google


Ambil kesempatan ni, nak update blog agar jadi tak sunyi sangat (sememangnya memang sunyi pun)..tak pe, insyaAllah bila dah sihat..saya update balik blog ni lagi.Rindu jugak nak membebel di blog sendiri.Thanx untuk mereka yang rajin ziarah ke mari.Sayang kamoo! *hug*

5 comments:

Sakinah said...

Salam kak,

Moga cepat sembuh ya :)

Azza Zahra. said...

Azza pon dah lama
xupdate blog. (:

kayteeze said...

Salam Dear,

Rajin-rajinlah minum air suam banyak-banyak dan jangan lupa makan ubat, tau.

ummufatihah said...

Salam..

Sapa agaknya yang buat dia tak sihat nih?.. Tak baik kan bawak orang jalan2 dalam hujan... :)

Timak kasih banyak2 orang shah alam atas layanan tak orang.... da best... :)

Barakallahu fikum...

MysDear said...

Sakinah ~ w'ssalam sakinah...thx ye..sakinah pun jaga kandungan tu baik-baik ye :


Azza zahra ~ akak pun bru nk start update balik ni.thx for da komen.
thx sbb follow.

Kak Tie ~ huwaa...rindunya kat kak tie...mana menghilang? skrg batuk saya semakin pulih dh.Thx kak tie.. :)


Ummu ~ dah nak sampai seru nak demam..kita tak dpt nak kata apa dah..uhukuhuk...terbatok pulak ;P
its ok...small matter jek..tetamu datang kenalah tunaikan hak tetamu :)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.