Thursday, December 23, 2010

MukaBuku : I'm Back!

Salam...Alhamdulillah..semalam saya dah launch saya punye blogshop.Kalo ikutkan nak launching Januari, 2011 jer nanti.Tapi memandangkan, persediaan dah lengkap, jadi saya lancarkan saja blogshop saya tu.Kepada pembaca, pembaca senyap, pengikut saya yang sporting, meh ler jenguk blogshop saya tu :D (hihi, promot kejap )


Memandangkan saya dah ada blogshop sekarang, jadi dengan rasa terujanya saya mengaktifkan kembali saya punya MukaBuku aka Facebook.Sesiapa yang sudi nak add saya, search jer my emel ummunabeeha@yahoo.com  ye :D

Ok jumpe di sana.

5 comments:

ummufatihah said...

Salam Mai..

Keje baik tak yah tangguh2...

(hehe... sila dengar apa saya cakap tapi jangan ikut apa saya buat..:)

Ummi Hanie said...

salam kak Mys...

welkem back to mukabuku...:)

blackcardomompods said...

Will add u soon dear!gunakan muka buku utk promo ur shop,dpt byk rezeki nanti!happy for u wpun xpernah jumpa

Jojoe said...

salam kak...
napa saya search xjumpapun email akak..huhu..add ler anis kak...

MysDear said...

ummu ~ Alhamdulillah...skurang-kurangnya apa yg ktk nak buat ya..sedikit sbyk memberi paksaan pada diri saya untuk buat :)


Ummie hanie ~ thx yer :)

Ct ~ thx for yr support.InsyaAllah kta akan ketemu di fb plak.


Anis ~ InsyaAllah nnt akk add ye :)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.