Saturday, November 20, 2010

Terasa mahu join jer GA contest ini..

Assalamualaikum....

Dalam kepekatan malam yang semakin tua, mungkin sudah hampir nak bertatih ke dinihari (cewahh)...saya terkebil-kebil memandang skrin laptop yang separuh usang.Haih...apsal la mata sukar sangat nak tido ni.....macam teringat-teringat akan sesuatu.Gila bayang apa? :P ...ekekeke....Sebenarnya mata tak mo tidur gara-gara adik kita ni ha, Nina Syakina laaa....:)

ok ni dia contestnya..saya cnp di sini..




SYARAT PENYERTAAN


1. follow blog nina's collections dan loveninasyakina (done!)

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda (done!)

3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,
buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu (done!)

4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini (done!)

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry) (done!)


Tiga orang yang ditag ialah...





Tarikh tutup: 1 Disember 2010



MysDear - Hadiahnya misteri dan sangat lumayan! hehe...teringin sangat nak dapat :D

6 comments:

Sitisifir10 said...

Walaupun tak di tag saya masuk jugak..kikiki

MysDear said...

hehehe...jom join :)

Ummi Hanie said...

salam kak Mys ,

thanx 4 tagging ek..gud luck also ! ;)

kakyong said...

salam mysdear,

yg ni kakyong dah join
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/nina-collections-giveaway.html

thanks sbb ingatan nak tag kakyong..

MysDear said...

Hanie & Kak Yong ~ sama-sama..kalo saya nak menang tu agak mustahil ler...hehe...

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.