Sunday, November 7, 2010

Saya Pening! Sesungguhnya kicauan burung itu membuatkan saya bingit!

Salam petang Ahad..Petang-petang begini kalau pekena teh o dan cekodok amat moleklah sangat rasanya.Namun petang ini, kami belum menjamah apa-apa juadah pun.Semuanya keletihan setelah berhempas pulas separuh hari demi Nabila yang kami sayangi.Akan saya coretkan aktiviti hari ini di lain entri.InsyaAllah...

Gambar ihsan :Google


Petang ni, sementara nak tunggu masuknya waktu maghrib saya nak berkongsi, atau mungkin lebih sesuainya 'mengadu' dengan anda semua mengenai apa yang saya alami sekarang ini.Aduhai...kicauan burung itu datang lagi.Argh! bingit sekali.! 

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Anda sudah join Twitter??? err..saya baru nak berjinak-jinak di situ.Tapi ketahuilah, saya kabur, kosong tak tahu nak buat apa di sana! Jika anda baik hati budi pekerti, tolonglah berikan saya sedikit panduan untuk mengatasi 'kebingitan' kicauan burung itu.
Boleh yer?



4 comments:

Ummi Hanie said...

salam Mys Dear ,

sungguhh Hanie pun tgh brjinak dna berkenal2n dgn twitter ni..tu pun sbb nk joi n churp2 punye [asal..hehehe..;p

la ni tgh add dan di add je le..nk promosi bagai xreti lagik

MysDear said...

w'salam...

sbb churp2 pnya pasal la ni Hanie, saya bkak akaun twitter..last2 terkial2 sendiri..hehe..

ummufatihah said...

Salam MAi;

Wah.. advance dah ni... Saya belum lagi join..

MysDear said...

w'salam..

come n join! ;)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.