Thursday, November 25, 2010

kembali semula....

Gambar ihsan:Google


Cakk!!

Salam...
baru balik dari bercuti...ade yang rindu ker? :P ekeke...Ummie Hanie dah rindu.(Miss u too, hunny)Sape lagi yang rindu? cehh...prasannyee......Blog senyap sepi , pengunjung pun tak ramai.Perasan jer lebih kan ..:D

Jap lagi ada entri yang menyusul.Tengah prepare apa yang patut.Itupun kalo tak penat.Terima kasih pada yang sudi ke mari.Luv ya all! ;)

5 comments:

Melur Jelita said...

test

Melur Jelita said...

Saya saya saya rindu kamu..tapi brok asyik degil je...he he he

Melur Jelita said...

test lagi

http://melurjelita.com/melur-pujaan-jelita.html

Ummi Hanie said...

salam akk Mys...

hehehe namaku terpapar...glemer i ... ;p

wokeyy tunggu entry baru ni

waaa beshnye bercoti..ke mana tu agaknye yer...

MysDear said...

Kak Melur Jelita ~ ekekeke...banyaknya komen ngetest ye :P thx kak..walaupun brok xbrapa nak ok..sanggup jua ke blog saya :D

Ummie Hanie ~ ehehe...mmg glemer tau! tgh nak edit gambo.nak mengarang skit2...jap lg entri akan menyusul...



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.