Monday, November 15, 2010

Dapat award la pulak...

Salam hari Isnin.Hari ni dan esok, hari akhir persekolahan anak-anak.Selepas ni mereka dah cuti.Alhamdulillah...bolehlah rehat-rehat pasni daripada menyental baju sekolah anak-anak yang putih tu :D
Entri kali ni, pasal saya dapat award dan di tag.Ok, saya gantungkan award tu di bawah bersama jawapan tag sekali :)  (To Timmy: akak cnp jer tag tu ye.. hee..)



1.thanks the person who gave u dis award and the link of the person :
Terima kasih untuk Timmy.Kenalan @ follower terbaru saya ni.Terima kasih sekali lagi ye dik :)


2. spread the award to 10 bloggers who you like n you think their blogs are awesome :
Award ni saya beri kat semua blogger yang follow blog saya ni k.


3.tell 7 things about youself:


  1. suka blogging (walaupun isi entri macam tak seberapa nak ada jer)
  2. suka memasak (resepi banyak kena ubah, nk buat eksperimen kononnya)
  3. suka neskape (tapi tak bleh minum selalu)
  4. suka godek-godek internet (nak cari ilmu baru ..kononya (lagi!) )
  5. sukar nak tido malam ( terutamanya selepas jam 12tghmalam)
  6. suka shoot gambar tapi tak suka bergambar
  7. suka pantai
hihi tu aje kot.. sekian, wassalam...



No comments:



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.