Monday, November 8, 2010

Akhirnya...lega..

Assalamualaikum....salam pagi Isnin.Pagi Isnin ni, rutinnya biasa-biasa saja.Anak-anak masih ke sekolah.Namun peperiksaan akhir tahun dah tamat beberapa hari yang lalu.Nabila pulak cuti hari ni.
Semalam merupakan hari yang amat sibuk buat kami sekeluarga.Seawal pukul 5:30 pagi saya dah bangun.Majlis bermula 8:30 pagi.Malas nak naip panjang.Saya biarkan gambar bercerita kat bawah ni ye.

Nak bertolak dah ni.





Nabihah sedang boring, tak sabar nak tengok Nabila beraksi di pentas.



Gumbira sangat dia masa ni bersama kenkawannya

Sedang buat persembahan


Persembahan Nasyid Arab


Bersemangat sungguh orang ni kan :P

Nak masuk dewan dah...

Kesian ..masa ni muka dah lapar2 dah..suami paksa diorang bergambar..hehe

Dah abis dah...lapar sgt!


Alternatif selain KFC or McD

Kasi chance main dulu sebelum balik...senget2 dah tudung dia..Syiok sgt bermain :P

Sementara tu, tumpang bersolat zohor jap.Kemudahan ruang solat di sediakan.

Selesai semuanya, kami pun berangkat pulang.Letih bercampur gembira....fuhh...

-TAMMAT-

7 comments:

BIONIC WOMEN said...

salam kak mai...
comelnya anak2 akak...
nabila tu sangat sweet muka dia..cantik.
mo kid tu ader jual kat ner????

ummufatihah said...

Salam Mai:

Aku pulak yang terharu.. sob.. sob.. sob... :)

Sakinah said...

Salam,

Sejuk hati tengok anak2 akak :)

Ummi Hanie said...

salam Mys...

comel2 anakmu...

yg sulung tu brp thn ek?
dah besar juge kan?

sonoknyee tgk depa mmbesar dpn mata...:)

MysDear said...

Eliy ~ walaikumsalam...

Alhamdulillah..thx eily..
mo kids tu ada jual kat Momen di seksyen 7.Makanan dia mcm arab sket.Tapi still lg kire mcm fast food jugak.


Ummu~ w'salam...

eh nape terharu nie ;P


Sakinah ~ w'salam... Alhamdulillah :)

Hanie ~ w'salam.

Alhamdulillah..thx hanie.
yg sulung tu 11 tahun.Mmg sonok Hanie, cuma bila kita yg selalu dok umah ni, jarang prasan anak2 ni dh membesar upanya.Kalo org luar tak gtau.Yalah..dh tiap2 hari depan mata ;p hehehe...
yang membuatkan saya prasan, bila baju atau selalu mereka semakin meninggi...ekekeke...

ummufatihah said...

Salam Mai...

Terharu sebab mbok adek dah nak masuk tahun 1.... Huwa... dah besar anak buah saya tu rupanya:)

MysDear said...

w'salam...

dah besar dah diorang nie.Maryam akan menyusul tak lama lagi...:)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.