Tuesday, October 5, 2010

Nak adakan Give away contest


 Gambar ihsan:Google

Tadi semasa menjenguk blog kenkawan semua, terlintas pulak nak buat Give Away contest.Cuma terfikir kalo saya buat , ada sesiapa ker yang nak join.?? Memandangkan blog ini hanya baru berusia setahun jagung.Hmm...kalau ada sesiapa yang nak join sila angkat tangan! jika tak ramai...alamatnya saya tunda pada satu masa yang tertentu nanti.Heee...



7 comments:

Lizahanum said...

salam....mysDear,buat jer...nanti ramai je yg join tu...sayalah antaranya...hehehe

kakyong said...

buat jer.. la ni ramai GA/contest hunter.... ;)

ummufatihah said...

saya dah angkat dua tangan ni.... Saya nak gadiah tudung besar.. :)tima kasih...

Ummi Hanie said...

As salaam mys..

aah buat aje...jgn lupe submit kat "my giveaway" tu insyaallah ramai yg notice nnti ;)

kayteeze said...

Salam Dear,

Err... kalau buat contest, kak tie tak leh nak janji, tapi kalau setakat tepek banner, boleh kot, hihi.. Nak mudah je.

Hmm.. pasal hadiah tu, kak tie suka tudung, buku resepi,kuali... haha... segala barang dapur pun tak apa, hihihi...

Sakinah said...

Assalamualaikum kak,

Best idea tu..Saya taklah join kut..tapi klu akak promote saya yakin mesti ramai orang nak join..

MysDear said...

Liza ~ InsyaAllah...nnt akak buatlah contest.Join jgn x join tau :D


Kak yong ~ kalo mcm tu, nnt sy usahakan nk adakan GA tu..

Ummufatihah ~ ok2..boleh dipertimbangkan hadiah tu hehehe...


Hanie ~ submit mcmana tu hanie? sy lom tau lg cmner nk wat GA nie.

Kak tie ~ hahaha...join x janji ye..tuu hadiah siap kasi cadangan lagi tu...ekekeke...

Sakinah ~ napa x join sakinah? ok xper..hopefully ada sambutan la nnt :D



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.