Wednesday, October 27, 2010

Bahayanya Penyakit Futur

 Gambar ihsan:Google

Hari ini lambat sikit nak update blog.Banyak keja sikit, lagipun hari ini giliran untuk buat laundry.Kalau ikutkan memang rasa tak bersemangat dan bermotivasi jer hari ni.Malas ada, tak bermaya pun ada.Adakah saya sudah terkena penyakit futur? Tapi, saya kuatkan diri...Alhamdulillah..Kerja pun dah nak hampir selesai, maka sempatlah nak surfing sekejap.



Dalam surfing tadi maka sempatlah saya jumpa satu website menarik, perihal penyakit futur ni.Saya jumpa linknya DI SINI

Jom kita layan sesama ; )


MysDear - jangan ada perasaan lemah motivasi dalam ibadat...

2 comments:

KedaiKita_Collections said...

jom shooping kat kedai kita..banyak handbag menarik..

Ummi Hanie said...

salam mys,

futur?prtame kali dengor..tp simptomnye mcm same juge pd Hanie...k nk bce info tu ..thnx 4 sharing ;)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.