Tuesday, May 4, 2010

Storm raider??

Bukan stormraider laa....stormreaders...sebut betul-betul..STORMREADERS!!...apa punya gimik daa....:P Sebenarnya nak perkenalkan biz online yang berlandaskan 100% syariah..panel penasihat syariahnya adalah terdiri daripada Ustaz Zaharuddin Bin Abd Rahman dan Ustaz Zahazan Mohammed.Biz ni menjual buku-buku ilmiah hasil penulisan tokoh-tokoh terkemuka.Hanya daftar RM 90 jer...murah sgt-sgt tau! ;) Lepas tu terus ada e-store sendiri ( kedai buku maya)..sapa-sapa yang berkenan ..juz email kt saya ummunabeeha@yahoo.com
Cehh..promo jangan tak promo...hehe :D Benda bagus seronok rasanya nak share :)

ini link ke e-store saya
dan ini pula, maklumat tentang stormreaders

jom tonton video nie:



2 comments:

BIONIC WOMEN said...

salam kak
eily berminatlah dengan stormreader ni..
tapi nextmonth lah..this month, account dah closed..hehe..
nanti akak citer lebih skit leh..
eilymdrozali@yahoo.com

MysDear said...

w'ssalam eily...
next month boleh jer...akk bru jer balik jumpa dgn sorang akak tu..yg berminat nk jd ahli juga pengedar.
ok...sure nnt akk send apa yang patot kt emel eily k.



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.