Thursday, May 27, 2010

Buntu

Sebenarnya saya sedang kebuntuan idea memikirkan tentang juadah untuk hari ulangtahun anak lelaki saya , Zubair.Nak buat kek coklat ke? atau pie crackers? haiihh...feninn...tapi saya rasa la kan..anak saya yg boy tu takan nak makan pie crackers untuk hari ulangtahunnya...budak-budak kan..mesti nak makan benda yang sweet2 jerr...nak tunggu diorang masuk tidur jer nanti baru saya start beroperasi.Kalo nak buat time nie, saya pasti kerja tak menjadi punya.Sekarang nie pun telah bebel2 kan diorang :P Owh ya! esok cuti umum.Memang molek lah kebetulan ulangtahun Zubair jatuh pada esok hari.










4 comments:

Jojoe said...

hepi besday to zubair..baiknya ibu dia..penin pikir nak masak apa eh??..ehehehe

MysDear said...

terima kasi auntie joe...:) hehe..last2 p bancuh kek coklat daa...hope menjadi la kek coklat tu...hihihi

luv_hunter said...

waaaaa...bes nyer!! kak, nak kek coklat satu...ngee~~ =P

MysDear said...

hehehe..mai ler sini..:D



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.