Friday, May 14, 2010

Blog kedua

hmm..hari ini saya godek-godek blog lagi.Cri background yang sesuai untuk background saya yang kedua.Plan saya, untuk Blog kedua ni saya nak letakkan apa-apa yang berkaitan dan bersangkutpaut dgn 'kitchen comel' saya.Masih lagi dalam pembinaan belum siap sepenuhnya.Sudi-sudilah menjengah n singgah ye...Mys Kitchen Therapy!






cute

4 comments:

Ummi Hanie said...

wah smakin maju ! tahniah..
xsabar nk tgk apa dlm dapo mys..:)

MysDear said...

hehhe..maju sgt xde la sgt kot..cuma nk buat sesuatu berkaitan ngn hobby la pulakk... :D

Jojoe said...

anis pun ada second blog..akak tak jengah pun..huhuhuh

MysDear said...

anis~ ye ke? x prasan pon...lenkali wat la announcement..hehe..nnt akk follow ye :)



Sahl bin Abdullah berkata, " Tanda cintakan Allah adalah cintakan Al Quran.Tanda cintakan Al Quran adalah cintakan Nabi saw.Tanda cintakan Nabi saw adalah cintakan sunnah Baginda.Tanda cintakan Sunnah Rasul adalah cintakan Akhirat.Tanda cintakan Akhirat ialah tidak mencintai diri sendiri.Tanda tidak mencintai diri sendiri ialah membenci dunia.Dan tanda bencikan dunia adalah tidak mengambil daripada dunia melainkan kadar yang mencukupi untuk sara hidup.